Regels

We verwachten/hopen:

Dat u uw kinderen digitaal inschrijft via https://reservaties.ranst.be

Dat u uw kinderen in een sportieve outfit naar het speelplein stuurt. Op het speelplein wordt er duchtig gespeeld, geknutseld,,… Hierdoor kan het zijn dat de kleren van de kinderen vuil worden. Bescherm uzelf en uw portemonnee dus en doe de kinderen ‘slechte’ kleren aan, waar ze nog wel in kunnen spelen. Teenslippers zijn bijvoorbeeld geen goed idee!

Dat u uw kinderen een lunchpakketje meegeeft voor ’s middags. Voorzie ook een drankje. Geef dit alles liefst mee in een brooddoos, dit is beter voor het milieu en beschermt alles beter wanneer een rugzak ‘per ongeluk’ in een verzamelkoffer vliegt. In de namiddag krijgt elk kind van ons een drankje en een koekje (in prijs inbegrepen).

Dat u even nadenkt voor je thuis iets weggooit (kleren voor in onze verkleedkoffer, oude lakens, waardeloos knutselmateriaal, …).

Dat u de uren van onze werking respecteert, deze zijn van 9 tot 16 uur. (voorbewaking vanaf 7.30 uur; nabewaking tot 18.00 uur).

Wanneer je te laat komt is dit spijtig voor de inspanning van onze ‘ochtendtoneelacteurs’. Wanneer je de kinderen te vroeg afhaalt, breekt dit de sfeer en het slotspel.

Dat u niet vergeet dat speelpleinmensen ook eens graag een schouderklopje krijgen. Onze meer dan oprechte dank ……bottom